24 apr. 2010

10 kilo senare

Eftersom jag numera besitter hela min lägenhet själv (woho!!!) har jag de senaste månaderna styrt och ställt här hemma. Bland alla miljoner saker har jag fixat till ett skåp och renoverat några stolar. Stolar har jag letat efter länge men tillslut stod de perfekta exemplaren mitt framför näsan på mig. BAUHAUS! tänkte jag direkt. Köpte 6 stycken för 35 kronor st på Sopstationen. Perfa!

FÖRE:


EFTER:


Sjukt nöjd!Min mamma sa att hon tyckte de såg ut som de var köpta i sitt färdiga skick. Högsta betyg alltså eftersom min mamma är en perfektionistisk detaljmänniska. Kunde inte blivit gladare.

Jag lade även vantarna på en rulle 60-tals tapet på loppis för några veckor sedan. Visste inte riktigt vad jag skulle göra med den men det gav sig själv. Mitt gamla tråkiga porslinsskåp kunde ju gärna få sig en remake.

FÖRE:EFTER:
Nice blev det!Och inte ett dugg dyrt.Nu är det ett stort projekt kvar. Nämligen en soffa som ska piffas till men så snart jag är klar med den vill jag mer än gärna få besök av långväga vänner. Bara kom och checka in på Pensionat Kärleken!

2 kommentarer:

digitalmonster sa...

åh vad snygga grejjer! =)

Li Lee sa...

Tack, tack!