22 nov. 2010

Lite inspiration?!

Nästa år är min klass sista termin. Den så kallade examensterminen. Till den ska några i klassen göra en slags katalog, till klassen och till utställningen vi ska ha i slutet av terminen. Men jag är lite orolig. De har ännu inte kommit igång, verkar lida av förvirring och total brist på idéer och inspiration. Så jag kom på några för att hjälpa dem på traven.
Highschool yearbook vore ett kul tema;
Ja, den här titeln är naturligtvis jag.


Sen funderade jag på nån slags pop-up. Vore ju fräsigt eller hur? Problemet är att det är lite dyrt, men efter att ha grävt i po-upens kärna så kom jag fram till att det egentligen är överraskningsmomentet jag är ute efter och kom att tänka på den här:

Personligen så tycker jag att om katalogen ger någon hjärtattack så vore det optimalt.
Sen har vi flytt-temat. Vi ska ju flytta ut i vida världen. Lite så här; superheroes go lost.

Ja, jag kan ju inte tala för alla i klassen men själv har jag alltid känt mig något oövervinnerlig och febrig av hybris.
Sist har jag det här
temat:
Jag vet inte riktigt vad jag ska kalla det men jag bara älskar det. Djävulskaniner? Vad det än är känns det bara så himla bra. Jag får lite samma hårda hjärtdunk som av Adobe Garamond Pro och vänsterställda brödtexter.
Då så kataloggruppen (ehh, snälla döp er till nåt lite coolare...) här har ni att bita i.

3 kommentarer:

Malin sa...

Gillar du du tar på dig ansvaret för katalogen. Jag röstar för yearbook-idén eller djävulskaninerna! Vi måste börja sy dräkter, och alla måste ha händerna så där som tassar när fotona tas.

Loppan sa...

Jag går runt med händerna som tassar hela dagarna redan. Jobbar på öronen!
Det vore ju lite praktiskt att ha en kaninöronsmössa nu när det är kallt också.
Gissar att det blir fler katalogen-inlägg snart.

Mimmi sa...

Måste. Ha. Kanindräkt.