18 juni 2010

Skunkdöden

Den 30 juni dör Skunk. Vilket vapen som ska användas har jag ingen aning om. Tänker att det blir som i rymdfilmerna där de lägger liket i en liten kapsel och knuffar ut det i rymden. Ut med Skunk i cyberspace.
Jag började Skunka 2004 tror jag. Mest för att mina kompisar Martin och Kristofer gjorde det. Jag var inte så internetvan. Hade en skraltig dator och trodde att man fick virus så snart modemet pep lite hemma. Man kan kanske säga att Skunk knuffade igång min internetkarriär. Numera är jag en jävel på internet. Gör typ inget annat än surfar. Ja, ibland öppnar jag InDesign eller Photoshop och jobbar lite, men det är väldigt sällan.

Jag kommer inte att spara min skunkdagbok. Jag har aldrig tillåtit mig att vara sentimental eller nostalgisk. Faktum är att jag flera gånger har raderat stora delar av min skunkdagbok. Men jag tänkte bjuda på små utdrag ur den. För jag har en sida jag inte gärna visar här. Den är tonårsaktig, trulig, totalt självcentrerad och har nån sorts mild form av tourettes.
Och fruktansvärt vresig.

Vasegoda. Li 2004.

Oh My God I´m a feminist [2004-03-17 14:04:03.38]
13:53

VAD HETER DU: Officiellt:Li Petra Malin Inofficiellt: Molle, Maja, Baja-Maja, Molvis
VAD ÄR DET FÖR FÄRG PÅ BYXORNA DU HAR PÅ DIG: gråa, tweed-brallor önskar att det var baggy jeans
VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU: In Limbo- Radiohead
VAD ÅT DU SENAST: Juice, kaffe, avocado, bröd
HUR ÄR VÄDRET HOS DIG JUST NU: sol, lite varmt
DET FÖRSTA DU LÄGGER MÄRKE TILL HOS DET MOTSATTA KÖNET:gubbjävel eller inte
FAVORITSPORT: konståkning och fotboll
SENASTE FILMEN DU SÅG: Lost in translation på bio
FAVORITHOBBY: just nu, tänka på is och snö
ÄR DU FÖR BLYG FÖR ATT BJUDA UT NÅGON: skojar du, jag är för blyg för att andas nära någon jag gillar
FAVORITLÅT: idag? du trodde det var kärlek- las palmas imorgon nåt annat kanske
SOMMAR ELLER VINTER: höst
KRAMAR ELLER KYSSAR: kyssar, fast jag längatar efter att hålla handen
KAN DU NUDDA DIN NÄSA MED TUNGAN: nej tack
KAN DU KORSA ETT ÖGA ÅT GÅNGEN: nej
ÄR DU ROMANTISK: nä, hård som sten
KAN DU SÄGA SJÄLV ATT DU ÄR LYCKLIG: kanske 15sek/v

han spelade kotte i parken [2004-05-02 03:33:52.0]
Idag såg jag den vackraste mannen på hela jorden i Folkan. Historien om honom är lång men jag ska göra den kort. 10 i 7 kommer han in till mig i affären och köper kaffe, ibland en kanelbulle, ibland en yalla eller ett litet rött marlbouro. När han morgonsurade en dag slog mitt hjärta dubbla slag, nu får jag handsvett varje gång han kommer in. Han har börjat rodna, fumla och tappa sina kort i golvet. Varje morgon längtar jag till att hans röda generade feja ska dyka upp. Jag vet vad han heter, hur gammal han är, vad han jobbar med. Idag satt han där på gräset bland allt folk. Jag gillade hans sneakers, jag gillade hans hår. Jag gillar honom, jag vill att han ska gilla mig med, men jag känner mig ovärdig...suck. Imorgon ska jag jobba då fortsätter det som vanligt, en lång loop. måndag till fredag. Pling,Hej,mitt hjärta slår dubbla slag,15kronor tack,handsvett, fummel,kort i golvet,röd feja,hejdå,pling varje dag varje vecka

Buhuhu [2004-06-15 21:10:13.0]
21:06

Jag är pank, deprimerad och har inga vänner kvar i stan. Ingen mejlar, jag sitter hemma med två katter som kräks på min på mina teckningar jag slitit med hela natten. Snott min pennvässare har de jävlarna också. Har ingen kille, inte ens några grannar. Fuck it säger jag. Jag är värd pengar, jag är värd kärlek, jag är rolig att vara med. Eller?buhuhuu när fuck you som inte fattar det. FUCK YOUSå där tänker jag faktiskt fortfarande. Gillar du inte mig? FUCK YOU FUCK YOU!

1 kommentar:

upprörd skunkanvändare sa...

krossa spray!!!